O NAMA

                                                                                                                   Opšta medicina podrazumeva širok dijapazon medicinskih usluga.   

Od smernica o zdravom načinu života, preko ranog otkrivanja i prevencije, rešavanja najčešćih zdravstvenih problema kao što su povišena telesna temperatura, respiratorne, crevne i urinarne infekcije, povišen krvni pritisak, gastrične tegobe, obrada manjih rana i sl., sve do praćenja i držanja pod kontrolom uznapredovalih hroničnih oboljenja, Vaš lekar opšte medicine mora biti tu za Vas. Od  2023. godine, dr Ivan Radić stiče zvanje SPECIJALISTA INTERNE MEDICINE, te je mguće osim osnovnih opštih pregleda uraditi i detaljniji specijalistički pregled i propisivanje terapije iz oblasti interne medicine.  

O ordinaciji

1 ordinacijaOrdinacija DR IVAN RADIĆ je osnovana 2012. godine. Ordinacija  se bavi unapređenjem zdravlja, sprečavanjem i ranim otkrivanjem bolesti, lečenjem akutnih i hroničnih stanja i bolesti, medicinskom rehabilitacijom, pri čemu uvek vodimo računa o svim potrebama i mogućnostima naših pacijenata. Bez čekanja u redu, svakom pacijentu je posvećeno dovoljno vremena, te se bez ikakve žurbe i u miru može porazgovarati, uzeti detaljne podatke o bolesti, uraditi kompletan pregled po sistemima, ordinirati terapija u skladu sa najnovijim preporukama uz objašnjenje i saglasnost pacijenta, te savetovati o daljnjem postupku i toku bolesti. Ukoliko niste u mogućnosti s obzirom na stanje bolesti doći u ordinaciju, ili jednostavno želite kućni komfor,  stojimo Vam na raspolaganju u vidu kućne posete.                    

U slučaju potrebe, u hitnim stanjima, dostupni smo Vam 24h pozivom na mobilni telefon: 064 466 54 21

Osnivač i stalno zaposlen u ordinaciji je dr Ivan Radić, sa iskustvom rada u hitnoj pomoći i položenim kursevima Evropskog resuscitacionog saveta (ERC): Intermediate Life Support (ILS), Advance Life Support (ALS), kurs taktičke medicine, IPHTLS 2- trauma kurs, koji je ujedno i aktivan član Resuscitacionog saveta Srbije. Takođe je član Udruženja za istraživanje i tretman bola Srbije (UITBS). Od 2017.-2022. godine je na specijalističkom usavršavanju iz interne medicine, koje je obavio u Kliničkom centru Srbije. 2023. godine stiče zvanje SPECIJALISTA INTERNE MEDICINE. Od Juna 2019. godine je ordinirajući i glavni lekar u domu za stara lica "Dom Vožd 011", a od Januara 2022. godine i u domu za stara lica  "Dom Vožd", te je stekao u svakodnevnom radu veliko iskustvo u rešavanju problematike sa starijim, najranjivijim osobama . Od 2023. godine postaje izabrani lekar zaposlenih u Ambasadi Republike Indije. 

Iako se većina tegoba i bolesti i stanja može u skladu sa smernicama uspešno lečiti i izlečiti na nivou opšte i interne medicine, u slučaju potrebe se upućuje na dodatne specijalističke i subspecijalističke preglede, i dodatnu dijagnostiku.

 S obzirom na epidemiološku situaciju a i kako bi se izbegla gužva i nepotrebno čekanje, neophodno je svaki pregled prethodno zakazati!

Preglede možete zakazati na telefon 011/246 8067 ili 064 466 54 21.

Vojvode Stepe 120 lokal broj 4, Beograd
Telefon: 011 2468067 | Mobilni telefon: 0644665421 | Fax: 011 2466096
E-mail: ordinacija.radic@yahoo.com

© 2019 Copyright Dr Ivan Radić.

Izrada sajta: SuperSajtovi.rs